Esperança en la gestió monetària

Molt bones, a causa de la demanda generada a través del vídeo d’avui, us posaré a disposició l’excel que comento en el mateix.

El podeu descarregar aquí: Esperanza

El funcionament és molt senzill.

El multiplicador del punt si el deixeu a 1, sempre us donarà els punts que obteniu, si ho poseu per exemple a 10 o 25 (o sigui el valor a què aneu al punt) us donarà els diners que guanyeu en la graella d’operacions.

Tant a profit o a stop heu de posar el valor mitjà de les vostres operacions positives i negatives, això ho heu d’extreure dels vostres recomptes (si porteu una creu d’operacions, resulta molt més fàcil).

La graella va sola, només calcula partir d’un 50% d’encerts però si invertiu (mentalment) el valor + i el – veureu que també seria amb menys encerts del 50%.

La graella t’indica que si fas una mitjana de 10 operacions (està pensada per un càlcul mensual) a partir de quin % comences a ser guanyador i quants punts guanyaries de mitjana. El mateix amb 20, 30… sempre que tinguis el multiplicador a 1, si el tens al valor en què treballes doncs et donaria els diners.

Penseu que com més alt sigui el % des d’on guanyeu, més eficients i més costarà guanyar amb el vostre trading.

Bé, aquí us deixo aquesta utilitat, espero que us serveixi d’ajuda i penseu que només és una orientativa, però que clarament us demostra el difícil o no que ho teniu amb els vostres resultats i el que us exposeu en el mercat… guanyar o no.

Salut!

 

Apunt: l’excel està desprotegit el cedeixo lliurement però… si us plau no us apropieu de la feina d’altres 🙂

  2 comments for “Esperança en la gestió monetària

 1. enricfranch
  30/09/2015 at 21:54

  molt bona feina

  • tradingcatala.cat
   30/09/2015 at 22:28

   Moltes gràcies per les teves paraules 🙂

Deixa un comentari

Translate »