Doncs ha arribat el moment de fer aquest típic anàlisis que els humans fem a 31 de desembre… no se perquè… podria ser el 10 d’octubre… al final els terminis els marques tu.

Però, el farem jeje

La memòria és curta i molt selectiva, sobretot quan tens un objectiu en la ment només veus que no hi arribes.

Però val la pena parar i mirar amb perspectiva.

Si bé aquest any acaba mb un BE i els guanys no han sigut una passada… hi ha moltes coses que han canviat.

0 dies de bogeria, cap dia se m’ha anat l’olla sobreoperant. Comparant-ho amb l’any passat és un gran canvi, simplement això ja et limita les pèrdues i fa que quan n’hi hagi siguin fàcil de recuperar.

Respectar 100% el meu TP, que un TP sempre és molt fàcil d’escriure i difícil de complir. Poder dir que compleixes el que et poses per escrit… pocs o poden dir, una altra cosa a estar orgullós.

Tot i que això ha estat un gran canvi, no tot és tant positiu.

Ara que les pèrdues estaven controlades, tocava començar a recol·lectar guanys… i no he estat el suficientment capaç de fer-ho. Potser m’ha penalitzat canviar les normes a mig camí (passar de profit fix a gestió del trade), i també una mica d’ansietat a aconseguir certs objectius. Tot plegat m’ha fet que els meus resultats no hagin sigut espectaculars.

Però no en faré un drama, venia del pitjor, hi he sabut parar el cop i no només això, sinó que he incorporat un sistema que em limita les pèrdues en la meva operativa, per tant només em pot quedar una cosa actualment… guanyar.

I això… tinc tot un any d’experiència que arriba quan ha d’arribar i no es pot forçar; per tant ja arribarà. Mentre seguiré treballant dur complint el meu TP (que cada cop és més senzill) i llimant-lo si cal per optimitzar-lo més.

Ara a preparar els objectius per aquest any que bé… objectius de trading, de la web i en la vida.
Però això ho deixo per un altre post… estigueu atents perquè aquest 2016 portarà moltes coses noves…