Jo, ja he guanyat

He pensat molt quin post escriure després de la meva parada tan llarga, la veritat és que hi ha gent que es mereix aquest post, així que… aquí estem.

Des que em dedico al trading, he viscut infinitat de situacions, la veritat que amb els anys que porto… sento que ara començo a despegar o a tenir algun resultat, sense tampoc ser una bogeria… esta clar, però sí, que si miro enrere sento que ja he guanyat.

Ja he guanyat perquè miro enrere i ja se com treballar el mercat, no estic provant coses noves cada dia; ja he trobat el mercat que més m’agrada i ja no provo mil mercats diferents, ja se quin estil va més amb mi, etc, etc… i aquestes son coses que valen molt; però sobretot i creieu-me… sobretot he guanyat molt per la gent que he arribat a conèixer i amb les que he o estic compartint el meu camí.

Parlo de gent com el Víctor, Raúl, Joaquin, Xisco, Núria, Raúl, Alfredo, Esther, Ruth, Javier, Sari, Marije, Pablo, Beth, Jose, Alvaro, Luka… capaços de tenir grans detalls i dels que he aprés, aprenc, i aprendre molt.
De gent amb qui també he compartit i comparteixo molt, parlo de Lorenzo, Silvia, Eugenio, Luis, Javi, Pep, Rober, Diego, Antonio, Rafa, Juan Carlos, Pablo, Fernando, Alejandro, Ferran, Blai, Luis, David, Ursula, Sergio, Francisco, Michael, Ferran, Guillem, Luis… tots amb qui dia a dia lluitem en aquest camí.

De gent que m’ha donat la facilitat d’accedir a ells, tots els entrevistats d’aquesta web que m’han deixat entrar en la seva vida, en el seu cap… i m’han ensenyat moltes coses que no tothom és capaç de confessar.

Per tot això, per tot el que he après i compartit… considero que… jo, ja he guanyat.

I ara, gira’t mira el camí que portes recorregut i valora’l, segur que tu… també has guanyat.

Una abraçada.

Deixa un comentari

Translate »