Ser o no ser?

8:30 del matí, sona el despertador.
L’endarrereixo 5 minuts. Obro els ulls, miro el sostre. Un feix de llum entra pels forats de la persiana, dóna un petit color a l’habitació, jocs d’ombres. Escolto unes ungles que s’apropen al llit, es tomben als peus, m’espera…
Torna a sonar el despertador, el paro… M’incorporo quedant assegut. Em frego els ulls, m’estiro i em llevo.
M’arrossego fins al bany, és matemàtic t’aixeques i has d’anar-hi.
Em vesteixo. Les ungles em persegueixen per la casa esperant el seu moment.
Ja està ja et toca, li poso la corretja al gos i el baixo. Surto al carrer, una bafarada d’aire fresc em toca la cara, és ara quan em desperto. Veig el mateix home assegut al mateix bar, en la mateixa taula, amb el mateix cafè i el mateix diari que cada dia.
Un cop el company ha acabat i he observat com la ciutat desperta, torno cap a casa.
Preparo un cafè mentre s’engega l’ordinador.
8:50 em sento davant el PC, cafè amb mà el remeno, tinc unes torrades amb nocilla, si, no m’agrada la xocolata amb gran passió, però m’agrada fer-me’n alguna de tant en tant.
Obro gràfics, mentre comento amb els meus companys de ja fa temps com ha desenvolupat la preobertura del DAX.
9:00 comença la sessió.
Vaig analitzant com arranca, ja hi ha zones marcades i ja se que li demano al preu per començar a actuar. Tranquil·litat, relax, paciència… tinc la TV de fons, parlen d’quelcom… no ho escolto però és un rumor que em fa no centrar-me en un mercat que no es mou.
Mentre la sessió es desenvolupa vaig comentant amb els companys, parlem del que fa el mercat o de la nostra vida, és igual. No caus en cap temptació.
9:50 El preu trenca una zona marcada, moment d’activar-se, hi ha desplaçament i intenció.
Marco el rang que espero de testeig, si el preu no arriba allí no li donaré al botó, no perquè o m’anticiparia massa, el meu stop no m’ho permet, i si arriba a zona i se la menja… mans quietes.
Arriba el preu, es para en la zona, li dono al botó.
En aquell moment ja hi ha sobre activació, revises que hi ha un stop i que està ven ficat, si hi és, està allí. Ara ja només falta que el preu vagi.
El preu continua retrocedint, comences a dubtar, de moment no t’ha tret la raó, però no és un bon inici… em rasco el llavi… sospiro i em dic s’ha d’aguantar i punt, em calmo una mica, vaig -9 però sembla que el preu para de veritat, comença a progressar.
Passa el nivell d’entrada, be, sembla que no ho hem fet tan malament.
Vaig +6 i es para el preu, es gira, torna al nivell d’entrada, em deix a -2… no, no puc tancar, tinc un stop de 20 punts, no puc sortir ni amb -2 ni amb +6, he de mullar i bé.
El preu es para i continua té bona pinta, el preu comença a disparar-se… arriba a+22 espero un progrés però ràpidament és recollit, ha arribat a zona, ara és el moment de sortir.
10:01 +16, bona gestió s’ha esperat que el preu trenqués i progresses.
Comentem l’entrada amb els companys, un ha aconseguit 20, l’altre 9, l’altre 13… tots hem mullat, estic content, m’alegra molt que guanyin.
Continuem parlant, ja el mercat s’ha parat… donem per bo la sessió europea.
10:30 tanco pantalles.
Vaig cap al sofà, em deixo caure, comandament de la tv en mà poso un canal a l’atzar… el gos puja damunt meu i es tomba, l’acaricio, es queda adormit…
Després d’uns minuts de feixar anar la ment, de descompressió m’incorporo, començo a fer coes de casa.
14:00 ja he fet el dinar i em disposo a menjar.
14:45 ja menjat em disposo a fer una petita becaina.
15:20 s’ha acabat, em faig un altre cafè, aquest cop és descafeïnat, a vegades és una infusió.
15:30 torno a estar davant les pantalles, avui tinc un bon profit i la veritat algunes vegades em salto la de la tarda, però avui he quedat amb els companys que parlaríem d’unes coses.
Res el mercat no fa res, i com estic dispers ni em preocupa. És el millor, he pogut evolucionar molt per no sentir l’ansietat d’entrar i caure en els pitjors mercats, o perseguint el preu.
17:10 ja esta tot dit i fet. Tanco tot, avui el dia ha anat bé, d’altres no, però cada dia s’ha de fer igual, no serveix de res lamentar-se quan surt malament.
17:20 em disposo a fer una mica d’esport, una mica de bici i estiraments.
18:00 després de treure tot l’estrés del dia, bereno una mica.
18:20 vaig a dutxar-me, desconnexió feta.
18:45 em disposo a tenir un temps d’esbarjo, mirar una sèrie, música, jugar amb el gos, etc…
21:00 sopar, ja toca.
21:45 tombat al sofà comento com ha anat el dia amb la meva parella.
23:30 trec el gos per últim cop al dia de les 4 vegades que el trec mínim. Els carrers estan foscos, és com el matí però molt mort.
23:50 després de rentar-me les dents i tots els processos rutinaris per anar a dormir, caic damunt el llit…


7:00 sona el despertador, l’endarrereixo 5 minuts bufff… em costa obrir els ulls.
Ha estat un somni… o… no…

Deixa un comentari

Translate »