Hola! Em dic Francesc (@fllaveria a twitter).

Sóc un administrador de sistemes operatius, el que acostumeu a dir “informàtic”… però que s’ocupa de servidors i que els sistemes funcionin en xarxa.

Fa temps per causes de la vida, el trading va aparèixer per primer cop en el meu camí en un moment en què intentava formar-me millor econòmicament. El que passa és que vaig pensar que per dedicar-te a això havies de ser economista o similar…

Ja més tard en el 2010 vaig decidir introduir-me en aquest món, la veritat vaig fer moltes ximpleries i va ser d’una manera molt poc seriosa, un mes si… tres no… i clar tot va anar com va anar.

A finals de 2013 per fi, i ja sabent que m’agradava molt el tema i haver començat a fer algun contacte vaig decidir posar-m’hi de debò.

Després d’una etapa treballant amb el xartisme sincerament no vaig trobar la consistència que buscava, em vaig començar a fer moltes preguntes sobre com la gent no era conseqüent seguint les metodologies que ensenyava, em va semblar tot molt aleatori. Així, vaig començar a mesclar la meva professió amb el trading i d’aquesta manera vaig introduir-me en el trading algorítmic i quantitatiu, per posteriorment evolucionar al trading estacional cosa que m’agradava fer (sense saber-ho).

I ara i aquí ens trobem tu i jo, ja amb un cert bagatge a les espatlles… amb molt per a explicar.

Sóc positiu i resilient, m’encanta marcar-me objectius i assolir-los, res es pot comparar a la satisfacció d’haver treballat de valent i aconseguir qualsevol fita. El món del trading m’apassiona perquè res mai és igual, cada dia és una nova sensació i una lluita nova a guanyar, això em manté viu… i m’allunya de la monotonia.

Sempre intento aprendre de cada minut d’aquesta vida, cada segon conta i cada experiència per petita que sigui en pots aprendre.

Espero que tot el que et pugui explicar i compartir et pugui servir, encara que sigui un mínim detall haurà valgut la pena.

Abans d’acomiadar-me… vull fer-te una reflexió: hi ha gent que té el camí recte i pla… i cau tota sola, en canvi hi ha gent que el té ple de corbes i d’obstacles… i és capaç de saltar-los tots. Que ningú et digui el que pots fer o no, això ho decideixes tu amb les teves ganes de lluitar.

I recorda, menys sempre és més.

Anem parlant per aquí… salut!

Francesc