Avui dia 22 de desembre de 2014 per fi començo a caminar aquest camí.

 

Cal dir que aquest camí ja fa temps que hauria d’haver començat, però… sincerament no em sentia a gust amb el que volia explicar, i just en aquell moment van aparèixer una gent que em van fer canviar, revolucionar el meu pensament i no vaig creure just començar sense creure’m el que havia d’explicar.

Ara amb el cap molt més situat, em sento amb força i energia per explicar com crec que és la millor manera d’entendre el trading, explicar el que he caminat i el que caminaré.

Tot és molt inicial i crec que a poc a poc la web anirà prenent forma, jo m’aniré familiaritzant amb ella i ella amb vosaltres. No començo amb uns objectius o directrius fixos, tot anirà evolucionant cap on hagi d’anar… tal com és el trading, no hi ha un camí marcat, no hi ha un camí a seguir… cadascú ha de seguir el seu i… tot i que tots acabarem passant més o menys per als mateixos llocs, ningú en pot marcar ni el temps d’anada, permanència, ni forma…

 

Aquesta web no tindria sentit sense el meu amic Ivan. Quan li vaig comentar el tema el març d’aquest mateix any… no va dubtar-ho ni un moment, em va dir “llençat!”. De fet, el lema de la web “trading fàcil, trading en català” és seu; i ús puc assegurar que ara té molt més sentit que quan vaig pensar d’iniciar-la.

També he de reconèixer que tot el que explicaré sobre trading el que he après de veritat… els hi dec a els meus nous companys i mentors Víctor i Raúl, la gent de Trading para Todos que m’han ensenyat el que crec és la millor d’entendre aquest món des de la teoria, la pràctica o l’emoció.
A tots ells gràcies per haver-me ajudat en aquest camí.
Desitjo que tot el que pugui explicar de la meva experiència et serveixi tant com el que m’han anat explicant a mi.

 

Et desitjo un llarg viatge… comencem a caminar.