És el primer que em vaig preguntar quan em vaig decidir per començar-lo.

Va haver-hi uns dies de dubtes… molts… fins que al final em vaig llençar.

El que al final em va fer decidir, va ser el tipus de relat que volia explicar, i el target a qui em dirigeixo.
Perquè algú ha de llegir-me a mi? Que em farà diferent d’un altre?
En la xarxa hi ha milers i milers de blocs de traders, on expliquen les seves operatives, que pensen, anàlisis econòmics… d’aquí va néixer la meva primera diferencia.

No sé si en un futur, voldré analitzar o no mercats, penjar operativa o no… El que si tinc molt clar, és que tinc ganes de deixar unes pautes perquè qualsevol nouvingut en aquest món sigui capaç d’amb unes petites píndoles posicionar-se i tenir una petita base des d’on partir.
Aquesta és una carència que jo vaig trobar, la meva base va ser per mitjà de llegir molts blocs diferents i moltes opcions diferents, el que tinc ganes de deixar és en un mateix lloc tot un conjunt d’idees que serveixin per a partir a qualsevol.
És clar que la meva no és una veritat absoluta, per tant jo em posicionaré com a trader, i diré el que per mi és la millor manera d’aprendre i d’evolucionar, però sóc conscient que la meva idea no és l’única que val, però sí que explicaré que és la que a mi em serveix…

L’altre és l’idioma. Posicionar-se en un idioma com el castellà és molt dur, per no dir impossible. Hi ha mils de webs i blocs en aquest idioma, per tan poca gent m’hauria llegit a part de la meva família és clar… El català em permet despegar en un lloc sense molts colzes amb qui lluitar. D’altra banda essent un idioma amb molta presència a la xarxa, sobta la poca informació que hi ha d’aquest món en català. Per tant essent el meu idioma matern he decidit explorar aquest camí conscient que d’entrada perdo i ho sé per experiència pròpia.
Mai se’m va ocórrer buscar informació en el meu idioma, per tant segur que molts també ho fan; també és molt poc probable que algú d’Argentina, de Galícia, etc… busqui un bloc en català… per tant la visibilitat segur que serà poca.
Però, segur que tot i la poca visibilitat que pugui tenir d’inici és més probable que la gent em llegeixi més per l’idioma que pel que dic, per tant aquesta ha estat la meva elecció.

Tothom busca que el llegeixin, si no perquè escric? Doncs la meva idea és que després de deixar comentaris, idees, etc… per twitter necessitava deixar-ho en un lloc on la volatilitat no s’ho emportés.
Aquest web compleix o intentarà complir el que a mi m’hagués agradat trobar-me en els meus inicis… tot i això, potser ara no seria el trader que sóc sense haver remenat tot el que vaig remenar; no hi ha mal que per bé no vingui, però això ja és una història per un altre post…