Dia bastant clar en el dax.

Només començar he hagut d’interrompre l’operativa però després he pogut continuar i acabar-la. Quan ets conscient que això pot passar, li treus tota importància, i aprens a aprofitar cada moment en el que estàs en el mercat.

La pre ens ha deixat una evolució baixista després de fer un màxim. Ja en obertura l’oferta a començat a desplaçar amb molta verticalitat en diversos impulsos acabant en una acumulació bastant clara… posteriorment el preu ha quedat corregint en temps, per posteriorment fer-ho en preu.

Essencial tenir molt clar que estava passant, ningú ens obliga a tradejar… però tenia molt clar que en aquell moment el preu frenava amb unes copres excessives i tenia que corregir d’alguna manera proporcional, per tant, de cops descarto algunes trades perquè em fan pensar en altres moviments…