Doncs si, avui fa just dos anys que va començar aquesta aventura, i just avui, un dia tan especial em decideixo a acabar-la. Ja fa temps que ho tenia al cap, i al final… m’he decidit.

Crec que les coses cal deixar-les en el millor moment i crec que Trading Català està en el seu millor moment i també crec que he complert tot el que volia fer en aquest àmbit.

No sóc ni la mateixa persona que va començar aquest projecte, ni el mateix trader que va començar. He anat evolucionant com a trader i com a persona, i he pogut passar per moltes etapes que he anat plasmant en aquest web.

He tingut la sort de poder ajudar a moltes persones i que aquestes em donessin la confiança de posar-se a les meves mans. He compartit operativa, he compartit anàlisi, he compartit el meu coneixement, el meu punt de vista, les meves opinions i tot el que he pogut i mes.

No tinc la veritat absoluta, però sempre he volgut plasmar el meu estil personal i crític amb mi i els altres, per alguna cosa aquest lloc era meu i per alguna cosa tinc la meva pròpia opinió.

No penso molt diferent de quan vaig començar, però sí que he tirat molts murs a terra, molts murs autolimitants i crec que he demostrat i m’he demostrat que res està escrit i tot està per escriure, en definitiva… que tot es pot sustentar mitjançant l’anàlisi i l’assaig error.
I en això es basa el meu trading, en analitzar-me i analitzar els resultats… no hi ha res més fiable que això, i creieu-me… que és l’únic important.

Que passarà ara amb Trading Català? No ho sé. Jo ja no hi escriuré més, dono per conclosa la meva feina, he intentat aportar un buit d’informació en aquest idioma com tan bonament he pogut, això si… a la meva manera, per alguna cosa ho he fet jo.

El web seguirà actiu, i diverses coses associades a ell també, però quedarà aquí en estàtic com a consulta o com el que sigui…

I jo? Jo ara prendre un petit break, per a tornar d’una altra manera i fent altres coses. Ja estic treballant en un nou projecte… però de moment no en puc dir res, el que si serà és molt més personal i també intentaré cobrir coses que molta gent que m’ha contactat no podria fer. I no puc dir res més, no hi ha cap data, serà quan hagi de ser, les coses per si soles flueixen quan toca.

Moltes gràcies a tots els que algun cop heu mirat aquest web, m’heu escrit un mail, un missatge de twitter o un DM, m’heu respòs algun text; moltes gràcies a la gent que m’ha recolzat des del primer moment, i moltes gràcies als que m’heu recolzat més tard; moltes gràcies als que us heu deixat entrevistar, ha estat tot un plaer…; moltes gràcies als que m’heu consultat i moltes gràcies als que heu decidit que us compartís tot el que sé i tot el que crec que cal fer per poder millorar en aquest món… en definitiva… a tothom, MOLTES GRÀCIES.

I sobretot donar les gràcies a algú molt especial, algú que sempre m’ha recolzat en tot el que he fet, que ha estat al meu costat, en els bons moments i també en els dolents, que pregunta en el silenci, el meu auditor particular, algú que no és un amic, perquè no hi ha paraules que l’etiquetin, gràcies Xisco per estar sempre allí.

Demà, acomiadaré aquesta web amb un directe, faré l’últim anàlisi i després em quedaré per parlar del que sigui… com sempre molt agraït a qui es passa pel directe.

I res més, ha estat tot un plaer caminar junts, jo seguiré caminant i si voleu… sempre em tindreu al costat; gràcies de tot cor.

Francesc.