Qui sóc

Molt bones, sóc en Francesc, però molts em coneixen com a Frank.

Sóc un cul inquiet, això fa que m’agradin moltes coses, vaig treballar com a DJ al principi dels 2000, vaig jugar a futbol, ​​m’agrada l’esport i la salut, desconnecto fent puzles i un munt de coses… Però la meva professió és Administrador de Sistemes.

Després de la crisi del 2008 vaig començar a interessar-me en la inversió i tot allò que l’envolta.
Vaig començar a llegir, seguir gent per les xarxes, el normal. El meu esperit autocrític em va ajudar a no caure davant de molts venedors de fum que hi ha per aquí (gairebé sempre desconfio de tothom, de vegades és un error, però moltes vegades encerto).

Al final amb el temps vaig anar agafant experiència i vaig començar a deixar-me anar.
Fins avui he viscut de tot, em vaig menjar la caiguda d’Interdin, he passat per força brokers, de cfd’s, de futurs… He tocat diferents eines de trading… Però al final he de dir que el que va marcar un abans i un després va ser quan vaig passar de fer trading discrecional a trading quant sumat a l’algorítmic.
Aquest pas unia el meu escepticisme en tot, a alguna cosa que podia comprovar i tenir una certesa del que estava fent (encara que de vegades és falsa).

Espero que tot el que trobis al meu racó, et serveixi o com a mínim et faci pensar en el que estàs fent per simple comparació.

Ens llegim.

Francesc.